Økologisk nytårsmenu

Vi vender tilbage senere på året med vores nytårsmenu for 2024. I mellemtiden kan du nedenfor se vores nytårsmenu fra 2023.

 
 

Rødders nytårsmenu 2023 - UDSOLGT

Hvad kunne være bedre end at starte det nye år med en uforglemmelig festmiddag, der ikke kun smager fantastisk, men også støtter vores små regenerative og økologiske jordbrug?

Vores grønne nytårsmenu er skabt med omhu og kærlighed og kræver kun den sidste tilberedning og anretning (menuen kommer med en anvisning, der er lige til at gå til).

Menuen er økologisk og består af fire grønne retter med mulighed for tilkøb af oksekød fra hele, gårdslagtede, danske økodyr og kammuslinger fra nordiske farvande.

Bestil frem til 27. december eller til udsolgt.

Nytårsvin og champagne? sammen med Melin Vin har vi sammensat et udvalg af naturlige vine, en biodynamisk champagne samt en økologisk cremant, der passer perfekt til nytårsmenuen.

 
 

Nytårsmenu

Terrine af græskar fra Brinkholm, friskost og kejserhatte fra Bygaard på Refshaleøen

med “sauce” af ristet persille og valnødder

Hertil en sprød persillebirkes

-

“OTTO” af græskarkerner, byg og creme af gulerødder fra Birkemosegaard  

med ristet palmekål fra Lerbjerggård og shitakepulver på svampe fra Byggard

Tilkøb: Smørstegt kammusling - 40 kr. per person

-

Langtidsbagt rødbede fra Svanholm med grillede løg i sauce af sommerens gemte bær

serveret på letrøget creme af pastinak med dehydrerede kartofler og æble 

Tilkøb: Økologisk ribeye med sauce på oksefond, rødvin og urter - 85 kr. per person

-

Tærte med misokaramel og konfetti af skumfiduser, kandiseret boghvede og citrus 

Pris per person: 400 kr.

Øvrige tilkøb (læs mere i webshoppen)

48-timers surdejsbrød: 60 kr. per brød (nok til ca. 8 personer)

Hummus på ingridærter med god rapsolie og shitakepulver til brødet: 70 kr. (nok til 4 personer)

Nytårsvin pairing (hvid, rød, sød): 550 kr.

Champagne LeLarge Pugeot: 325 kr.

Cremant d’Alsace Ekstra BrutLouis Maurer: 200 kr.

Kombucha fra Table Ferments: 175 kr.

Afhentning

Maden afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 10-13 i Rødders Køkken på Bispevej 4A, 2400 København NV. Der bliver lagt anvisningsseddel op her på hjemmesiden, så du nemt kan lave den sidste tilberedning og anretning. Minimumsbestilling på 2 personer.

 
 

Bestil frem til 27. december eller til udsolgt. Skriv altid gerne til os hvis du har spørgsmål på info@rodder.dk eller ring på 60175066