Økologisk nytårsmenu
Vi vender tilbage senere på året med vores nytårsmenu for 2024. I mellemtiden kan du nedenfor se vores nytårsmenu fra 2023.
Nytårsmenu
Terrine af græskar fra Brinkholm, friskost og kejserhatte fra Bygaard på Refshaleøen
med “sauce” af ristet persille og valnødder
Hertil en sprød persillebirkes
-
“OTTO” af græskarkerner, byg og creme af gulerødder fra Birkemosegaard
med ristet palmekål fra Lerbjerggård og shitakepulver på svampe fra Byggard
Tilkøb: Smørstegt kammusling - 40 kr. per person
-
Langtidsbagt rødbede fra Svanholm med grillede løg i sauce af sommerens gemte bær
serveret på letrøget creme af pastinak med dehydrerede kartofler og æble
Tilkøb: Økologisk ribeye med sauce på oksefond, rødvin og urter - 85 kr. per person
-
Tærte med misokaramel og konfetti af skumfiduser, kandiseret boghvede og citrus
Pris per person: 400 kr.
Øvrige tilkøb (læs mere i webshoppen)
48-timers surdejsbrød: 60 kr. per brød (nok til ca. 8 personer)
Hummus på ingridærter med god rapsolie og shitakepulver til brødet: 70 kr. (nok til 4 personer)
Nytårsvin pairing (hvid, rød, sød): 550 kr.
Champagne LeLarge Pugeot: 325 kr.
Cremant d’Alsace Ekstra BrutLouis Maurer: 200 kr.
Kombucha fra Table Ferments: 175 kr.
Afhentning
Maden afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 10-13 i Rødders Køkken på Bispevej 4A, 2400 København NV. Der bliver lagt anvisningsseddel op her på hjemmesiden, så du nemt kan lave den sidste tilberedning og anretning. Minimumsbestilling på 2 personer.
Bestil frem til 27. december eller til udsolgt. Skriv altid gerne til os hvis du har spørgsmål på info@rodder.dk eller ring på 60175066