Økologisk nytårsmenu ud af huset
Rødders Nytårsmenu 2024
Løgbouillon, misocreme, dansk tang og græskar fra Brinkholm
Otto af græskarkerner, byg, røget selleri, svampe og løg syltet med fermenterede solbær
Pommes Anna med græskar, urter, skalotte, hassel og grøntsags-demi glace.
Sauteret bladkål med æble, dildfrøsbraiserede gulerødder, friteret boghvede og vinaigrette af braiseringslagen
Citrusmættet creme af ingridærter med bagte beder
Mørk sable, ganache tilsmagt med laurbær, tørret æble og kandiseret boghvede
Pris: 415 kr.
Tilkøb af oksekød, kammuslinger & surdejsbrød
Smørstegt kammusling: 40 kr. per person
Økologisk ribeye (250 g) med sauce på oksefond, rødvin og urter: 150 kr.
48-timers surdejsbrød: 60 kr. per brød (nok til ca. 8 personer)
Bestil vores nytårsmenu samt tilbehør her
Vælg det antal nytårsmenuer, du ønsker at bestille. Du kan tilføje ekstra tilkøb som kammuslinger, oksekød og surdejsbrød. Klik herefter på ‘Gå til kurv’.
Skriv altid gerne til os hvis du har spørgsmål på info@rodder.dk eller ring på 60175066
Sådan fungerer det
-
Du kan bestille vores økologiske nytårsmenu frem til 27. december - eller til udsolgt.
-
Vores minimumsbestilling er 2 personer.
-
Nytårsmenuen skal afhentes nytårsaftensdag mellem kl. 10-13 i Rødders Køkken på Bispevej 4A, 2400 København NV.
Vi leverer ikke.
-
Der bliver lagt detaljerede anvisninger både her på hjemmesiden og med hver bestilling, så du nemt kan lave den sidste tilberedning og anretning.