Efterårsmenu
Det er sæsonen for de dejlige knolde, rødder, kvæder, kål, græskar og æbler, og alt det vi har hengemt, tørret og fermenteret henover sommeren. Det finder du i vores efterårsmenu, som passer perfekt til en hyggelig efterårsaften i godt selskab, hvor I gerne vil have masser af grøn velsmag og varme på tallerkenen.
Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan levere maden lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores dygtige kokke til at stå for anretningen hos jer, så I kan nyde selskabet ved bordet.
Vores cateringmenuer er altid skabt af bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og regenerative jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menuen er grøntbaseret med mulighed for at tilvælge kød og fisk. Vi laver også gerne veganske alternativer, og har I særlige ønsker, så finder vi altid ud af det sammen med jer.
Menu efterår
Forretter - deleretter
Carpaccio af markens knolde, grøntsagssaft, citrus, urteolie og grønt
(Tilkøb ceviche af hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)
Tatar af gule beder, hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk og urter
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke toppet med dashipulver
Hovedretter - deleretter
Hvidvinsbraiseret fennikel, vallesauce og grillede løg serveret med Anicialinser og stegt bladkål
(Tilkøb af confiteret gris eller kylling med sauce + 60 kr. Fisk er også en mulighed)
De- og rehydrerede kartofler med creme af rødder, brunet smør og urter
Salater og kål fra marken, vinaigrette med hybenrose og brændte rødder
Dessert - ego
Tærte med karamel lavet på figner fra Bjørnø, råsyltede æbler, creme, sød knas og urt
Priser
Pris per person 3 retter: 385 kr.
Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.
Tjenere: 300 kr. /time/tjener
Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.