Økologisk receptionsmenu

Vores receptionsmenu består af en række små, smagfulde, grønne og smukke serveringer, der let kan spises stående enten serveret i små skåle eller som finger food. Vores kokke står gerne for anretningen på stedet og sørger for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse både hvad angår smag, råvare og æstetik. Vi kan også stå for drikkevarer.

Vi bruger råvarer fra primært små regenerative og lokale, økologiske jordbrug, kød fra hele, gårdslagtede, danske økodyr og skånsomt fanget fisk. Menuerne varierer efter sæson og markens udbud.

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit arrangement. Menuen nedensfor skal ses som et eksempel. Der er også mulighed for at tilføje serveringer med fisk og kød.

 
 
 

Menu

(min 25 personer)

Foccacia med sæsonens grønt, rygeost og shiitake-pulver

Sprød ingridærte-tofu, urteemulsion og urter

Blinis på dansk bælg, gulerodscreme og stegt svamp fra Funga Farm

Quiche med let røget grønt, karamelliserede løg og bladkål på toppen

Sødt

Canelé med laurbær eller Madeleine

Kød fra gårdslagtede, fritgående, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri er også en mulighed. Skriv hvis I er interesserede i tilkøb af kød/fisk.

Priser

4 slags: 175 kr. 5 slags: 200 kr
Kok til afvikling: 2.500 per kok (skal medkøbes)
Transport: Fra 500

Minimum på 25 personer.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformular for at høre mere.