Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
(Frokosten serveres alle hverdage mellem kl. 11.45-13.00)
Mandag d. 29.04
Svampe/grøntsagsragout
Knuste kartofler med gremolata
Salat med sennepsvinaigrette, grønne bønner og grillede courgetter
Surdejsbrød og Hummus
Tirsdag d. 30.04
Gnocci med bladbeder ala romana
Panzanella med kapers, surdejsbrød og tomater
Bitre blade med solbæreddike og æble
Surdejsbrød med pesto med solsikke og græskarkerner
Onsdag d. 01.05
Selleri rub-a-dub
Coleslaw med urter
Brændt ende sortebønner
Hush puppies med urte creme fraiche
Torsdag d. 02.05
Fyldte bagte courgetter med halloumi hallomand!, linser, urter og æg
Kartoffelsalat, totalt som du kender den brormand
Æblemostarda og svampeketter
Hvidløgs flütes
ugens søde indslag
Fredag d. 03.05
Pizza med tomat, artiskokhjerter, fermenteret peberfrugt og oliven
Sennepsgrønt, tomater og balsmico bagte løg
Artiskokblade med aioli
Focaccia