Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

 

 

Man/tirs lukket


 

Onsdag d. 17.12

Tarte Tatin med beder, timian og friskost

Kartofler a la meuniere 

Radicchio

Brød med ingridhummus


 

Torsdag d. 18.12

Hasselback-kartofler med chimi churi og sauce gribiche

Stegte spidskål med løg og svampefyld

Salat med brunærter, og brændte, marinerede rødder

Brød og smør


 

Fredag d. 19.12

Lasagne med græskar, salvie og vesterhavsost 

Grønkålssalat med ribs-vinaigrette

Brød og hvidbønnecreme