Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
Frokosten serveres onsdag til fredag mellem kl. 12.00-13.30
Man/tirs lukket
Onsdag d. 30.04
Sabanekh med ramsløg og linsesuppe
Msabaha og Tabouleh
Chilisovs
Ramsløgfoccacia
Torsdag d. 01.05
Cæsarsalat med æg, linser og crouton
Glaseret persillerod med urtecreme
Rygeostcreme med radiser
Surdejsbaguette
Fredag d. 02.05
Mapo-ingridærtetofu
Krydrede løgringe
Ris og kålsalat med sesam
Surdejsbrød og smør