Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

Frokosten serveres onsdag til fredag mellem kl. 12.00-13.30

 

 

Man/tirs lukket


 

Onsdag d. 30.04

Sabanekh med ramsløg og linsesuppe

Msabaha og Tabouleh

Chilisovs

Ramsløgfoccacia


 

Torsdag d. 01.05

Cæsarsalat med æg, linser og crouton

Glaseret persillerod med urtecreme

Rygeostcreme med radiser

Surdejsbaguette


 

Fredag d. 02.05

Mapo-ingridærtetofu

Krydrede løgringe

Ris og kålsalat med sesam

Surdejsbrød og smør