Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
Man/tirs lukket
Onsdag d. 29.10
Brændende kærlighed
Salat af fennikel, agurk og æble
Syltede rødbeder
Surdejsbrød og smør
Torsdag d. 30.10
Bowl med beder i BBG rub
Dampet kål med saltet citron og fennikelblomster, bygsalat med persille, agurk og ristet grønkålsvinaigrette
Creme med krydrede løg, ingridærter
Surdejsbrød
Fredag d. 31.10
Lukket pga privatarrangement ❤️