Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

Frokosten serveres onsdag til fredag mellem kl. 12.00-13.30

 

 

Man/tirs lukket


 

Onsdag d. 18.06

Cremet polenta med grøntsager i gulerodssmørsovs og røget vesterhavsost.

Grøn salat med brød og smør


 

Torsdag d. 19.06

Brændt grøn peber med tomatsovs af frisk tomat med chili, koriander og frisk hvidløg

Re-fried Beans

Brød og salat


 

Fredagd.

20.06

Pizza med friske tomater, persillepesto og ristede græskarkerner

Rucola salat med honning vinaigrette

Hvid bønnecreme med saltet citron