Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

 

 

Man/tirs lukket


 

Onsdag d. 29.10

Brændende kærlighed

Salat af fennikel, agurk og æble

Syltede rødbeder

Surdejsbrød og smør


 

Torsdag d. 30.10

Bowl med beder i BBG rub

Dampet kål med saltet citron og fennikelblomster, bygsalat med persille, agurk og ristet grønkålsvinaigrette

Creme med krydrede løg, ingridærter

Surdejsbrød


 

Fredag d. 31.10

Lukket pga privatarrangement ❤️