Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
Man/tirs lukket
Onsdag d. 17.12
Tarte Tatin med beder, timian og friskost
Kartofler a la meuniere
Radicchio
Brød med ingridhummus
Torsdag d. 18.12
Hasselback-kartofler med chimi churi og sauce gribiche
Stegte spidskål med løg og svampefyld
Salat med brunærter, og brændte, marinerede rødder
Brød og smør
Fredag d. 19.12
Lasagne med græskar, salvie og vesterhavsost
Grønkålssalat med ribs-vinaigrette
Brød og hvidbønnecreme