Bryllupsmenu
Vi har mange års erfaring med at skabe rammer for bryllupper med udgangspunkt i smagfulde og kærlige menuer og omgivelser, og vi finder altid den bedste løsning sammen med jer.
Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan hjælpe med alt lige fra personale til location og drikkevarer, eller I kan lade os stå for maden og klare resten selv. Vi tilbyder også samlede løsninger i vores eget event space i Pladefabrikken i NV.
Vores bryllupsmenu skal ses som et eksempel og vil variere afhængig af sæson, tilgængelighed af råvarer og selvfølgelig jeres ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i det grønne køkken med mulighed for at supplere med kød og fisk. Vi laver også meget gerne veganske menuer.
Alle råvarer er økologiske og primært fra små, lokale producenter og regenerative jordbrug på Sjælland. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menu
Snacks
Foccacia bagt med svampe fra Bygaard. Toppet med urteeemulsion
Syltet grønt fra marken, god dansk olie og urter
Forretter
Carpaccio af glaskål, grøntsagssaft , citrus, raspolie, vilde urter og sprøde kerner
Spæde radiser eller beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk, ramsløgsolie og pulver på Shitake svampe
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med pisket smør
(Tilkøb af ceviche af hvidfisk fra danske farvande+ 40 kr.)
Hovedretter
Ristet, rå og stegt grønt, grillede løg, persillecreme med kerner og cremet sauce
Kartofler let syltet i kamille, fermenteret creme på rødder eller hyldeblomst beurre blanc, blomster og fritterede linser
Salater fra små gårde, ristet bladkålsvinaigrette, og sprødt
(tilkøb af glaseret økologisk oksetykkam eller confiteret svinebryst med sauce på fond, rødvin og urter+ 65 kr)
Dessert
Tærte med aromatiseret creme, sæsonens frugt eller bær, brændt marengs og blomster
Petit fours
Æbleskumfidus med hibiscus, financier med frugt og klassisk canelé
Natmad
Veggie toast med masser af grønt og sylt gratineret i fed mornay med vesterhavsost
Priser
Pris per person (snacks + 3 retter mad) : 475 kr. (400 kr. uden snacks)
Samlet pris for hele pakken (snacks + 3 retter mad med tilkøb, petit fours og natmad: 625 kr. per person
(andre sammensætninger er selvfølgelig også muligt)
Kok under arrangement: 2.500 per kok
Transport: fra 500
Tilkøb:
Petit fours: 75 kr. per person
Natmad: 85 kr. per person
Tjenere: 300 kr. time/tjener (kun i København og omegn)
Vi kan også hjælpe med drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.