Jul med Rødder
Igen i år kan du bestille vores julemenu, som er et grønt og økologisk take på den klassiske julemenu. Vores julemenu består af 6 økologiske serveringer, som vi har skabt med kærlighed til vinterens råvarer og masser af velsmag fra alt det vi har samlet og hengemt over sommeren. Der er også mulighed for at tilkøbe skånsomt fanget fisk og gris fra gårdslagtede, udegående økodyr.
Vi leverer både til private og virksomheder, med og uden kok og i egne eller jeres rammer.
Alle råvarer er 100% økologiske. Vi laver også gerne skræddersyede løsninger til større selskaber, så skriv hvis I har specifikke ønsker. Vores minimum er 15 personer (flere billeder af menuen nedenfor).
Primære gårde: Brinkholm, Funga Farm, Birkemosegaard.
Rødders Julemenu
Forretter
48 timers hjemmebagt surdejsbrød
Creme på danske ingridærter med pulver på shitake svampe og god olie
Carpaccio af græskar fra Brinkholm, ceviche af hvidfisk, fermenteret gulerodssaft og dild
Tatar på rødbede rørt med grov sennep, urter. Toppes med hjemmelavet friskost, urt og knas
Hovedretter
Confiteret nakke af økogris med sauce, sellericreme med brunet smør, bladkål, sauce og ribs fra sommeren
Vegetar: Stegte svampe fra Funga Farm, sellericreme med brunet smør, bladkål, sauce og ribs fra sommeren
Letsyltet rødkål og bagt grønt, stikkelsbær, æbler og viniagrette med honning og hyldeblomst
“Brunede” kartofler og sprød boghvede
Dessert
Risalamande med kirsebærsauce
Priser
Pris per person: 450 kr.
Kok under arrangement: 2500 kr. per kok
Leje af delefade: fra 500 kr.
Transport: fra 500 kr.
Vi leverer julemenuen til og med den 21. dec. Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.
Bemærk at for virksomheder kommer momsen oveni prisen
Er I på udkig efter et sted at holde årets julefrokost for virksomheden, så tjek vores eventspace Pladefabrikken ud.
I er altid velkomne til at tage fat i os med spørgsmål: info@rodder.dk / 60175066