Jul med Rødder

 

Igen i år kan du bestille vores julemenu, som er et grønt og økologisk take på den klassiske julemenu. Vores julemenu er skabt med kærlighed til vinterens råvarer og masser af velsmag som vi skaber med alt det vi har samlet og hengemt fra sommeren.

Vi leverer både til private og virksomheder, med og uden kok og i egne eller jeres rammer.

Rødders Julemenu

Surdejsbrød og pisket smør med drys

Kulmule, futsu græskar, gulerodsferment og grønt

eller carpaccio af vinterens knolde, fermenteret grøntsagsajuice, græskar og dild

Bedetatar med creme af hjemmelavet friskost og knas

Confiteret økogris, sellericreme med brunet smør bladkål, sauce og ribs fra sommeren

eller stegt kejserhat fra Funga farm, sellericreme med brunet smør bladkål, sauce og ribs fra sommeren

Letsyltet rødkål, bagt græskar fra Brinkholm, æbler og viniagrette

Vallebrunede kartofler  og sprød boghvede

Risalamande med kirsebærsauce 


Priser

Pris per person 425 kr.

Kok under arrangement: 2500 kr.

Transport: fra 500 kr.

Vi leverer julemenuen til og med den 21. dec. Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Bemærk at for virksomheder kommer momsen oveni prisen

Er I på udkig efter et sted at holde årets julefrokost for virksomheden, så tjek vores eventspace Pladefabrikken ud.

I er altid velkomne til at tage fat i os med spørgsmål: info@rodder.dk / 60175066