Forår

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 

 
asparges og strandkål.jpg
Porchetta med løg.jpg
 

MENU

1. servering

Lyssej, kålskud, syltede svampe, spirer, urteemulsion og sprød tang

Eller

Rødders tatar på okseinderlår fra Steensgaard, radiser, urtemayo, spirer, tørret æggeblomme og malt

Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

2. servering

Stegt forårsgrønt, lokal yoghurt og sprøde linser

Glaseret kalvebryst, brændte løg og sauce/ langtidstegt økogris, sauce og brændte løg 

Kartoffelkompot, brunet smør, kærnemælk, grønt og boghvede

Glaserede rødder, tørret æggeblomme og vilde urter

3. servering

Rabarber, kærnemælkscreme, rabarbergranité og knas

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Tjenere: 200 kr./time

Vi kan også hjælpe med location, leje af service mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre