Forårsmenu (marts-maj)

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 

 
asparges og strandkål.jpg
Porchetta med løg.jpg
 

MENU

1. servering

Torsk, kålskud, syltede svampe, spirer, urteemulsion og malt

2. servering

Stegt og let syltet forårsgrønt (bl.a. asparges i sæson) med rygeost, creme fraiche og sesam

Glaseret kalvebryst fra Steensgaard med brændte løg og sauce/Økogris fra små gårde, sauce og brændte løg 

Kartoffelkompot rørt med masser af smør og kærnemælk. Toppet med sprød boghvede og grønt

Glaserede rødder med tørret æggeblomme, knas og spæde urter

3. servering

Mazarin, rabarber, skovmærke, kærnemælkscreme og rabarbergranité

Surdejsbrød og kærnemælkssmør

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.