Forårsmenu

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Lolland Falster og Sjælland. Maden består af både dele og egoserveringer.

 

 
Kulmule, sauce, kørvel.jpg
Porchetta med løg.jpg
 

Menu:

Let bagt kulmule, creme på grønt, forårsskud, urter og malt

Eller

Rødders tatar med stegte og rå beder, urteemulsion, karse og rugbrødsknas

Økologisk svinenakke, sauce og grønt 

Kartoffelcreme rørt med masser af smør og kærnemælk. Toppet med sprød boghvede

Stegt forårsgrønt (asparges i sæson)

Bagte rødder med tørret æggeblommer, knas og spæde urter

Mazarin, rabarber og marengs

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør.

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug nedenstående kontaktformular for at høre mere.