Bryllupsmenu

Vi har mange års erfaring med at skabe rammer for bryllupper med udgangspunkt i smagfulde og kærlige menuer og omgivelser, og vi finder altid den bedste løsning sammen med jer.

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan hjælpe med alt lige fra personale til location og drikkevarer, eller I kan lade os stå for maden og klare resten selv. Vi tilbyder også samlede løsninger i vores eget event space i Pladefabrikken i NV.

Vores bryllupsmenu skal ses som et eksempel og vil variere afhængig af sæson, tilgængelighed af råvarer og selvfølgelig jeres ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i det grønne køkken med mulighed for at supplere med kød og fisk. Vi laver også meget gerne veganske menuer.

Alle råvarer er økologiske og primært fra små, lokale producenter og regenerative jordbrug på Sjælland. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.

 
 
 
 

Menu

Snacks

Foccacia bagt med svampe fra Bygaard. Toppet med urteeemulsion

Syltet grønt fra marken, god dansk olie og urter   

Forretter

Carpaccio af glaskål, grøntsagssaft , citrus, raspolie, vilde urter og sprøde kerner

Spæde radiser eller beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk, ramsløgsolie og pulver på Shitake svampe   

Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med pisket smør

(Tilkøb af ceviche af hvidfisk fra danske farvande+ 40 kr.)

Hovedretter

Ristet, rå og stegt grønt, grillede løg, persillecreme med kerner og cremet sauce

Kartofler let syltet i kamille, fermenteret creme på rødder eller hyldeblomst beurre blanc, blomster og fritterede linser

Salater fra små gårde, ristet bladkålsvinaigrette, og sprødt

(tilkøb af glaseret økologisk oksetykkam eller confiteret svinebryst med sauce på fond, rødvin og urter+ 65 kr)

Dessert

Tærte med aromatiseret creme, sæsonens frugt eller bær, brændt marengs og blomster

Petit fours

Æbleskumfidus med hibiscus, financier med frugt og klassisk canelé 

Natmad

Veggie toast med masser af grønt og sylt gratineret i fed mornay med vesterhavsost

Priser

Pris per person (snacks + 3 retter mad) : 475 kr. (400 kr. uden snacks)

Samlet pris for hele pakken (snacks + 3 retter mad med tilkøb, petit fours og natmad: 625 kr. per person
(andre sammensætninger er selvfølgelig også muligt)

Kok under arrangement: 2.500 per kok
Transport: fra 500

Tilkøb:

Petit fours: 75 kr. per person

Natmad: 85 kr. per person

Tjenere: 300 kr. time/tjener (kun i København og omegn)

Vi kan også hjælpe med drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.