Vintermenu

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Lolland Falster og Sjælland. Maden består af både dele og egoserveringer.

 
Fennikel og yoghurt.jpg
Monsterrødbede med kål.jpg
 

Menu:

Saltet torsk, vinterkål, urteolie, urteemulsion, sennep og sprød boghvede

Langtidsbraiserede oksekæber med bagte løg og sauce 

Gulerodscreme, stegt gulerod, linser og grønkål

Stegt fennikel, yoghurt fra Håbølle mejeri og brødkrumme

Bagt monsterbede fra Birkemosegård, sortkål og knas

Citronfromage, syltet pære og sprød marengs

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør. 

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug nedenstående kontaktformular for at høre mere.