Økologisk receptionsmenu
Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug for lette, grønne anretninger, hvor der er kælet for både smag, udtryk og råvare, så er vores receptionsmenu en mulighed. Menuen består af en række små serveringer, der let kan spises stående.
Vi tilbyder receptionsmenuen både i jeres rammer eller hos os i vores hyggelige event space Pladefabrikken. Vores kokke står for anretningen.
Da vi arbejder meget sæsonbestemt, og med lokale og økologiske råvarer, varierer vores menuer. Kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning. Eksemplet nedenfor er vejledende.
Menu
Grønt
Foccacia med karameliserede løg og urteemulsion på toppen
Hjemmelavet tofu på danske bælgfrugter, urter og svampe fra Bygaard
Surdejscrouton med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet grønt
Radiser eller spæde rødder, creme på ingridærter og svampepulver
Quiche med let røget grønt, æg og urter på toppem
Kød og fisk
Ceviche af hvidfisk fra danske farvande med fennikel, urter, citrus og chili
Sprød crouton med friskost, syltet grønt og brisling fra Fangst
Æbleglaceret og confiteret svinebryst på stegt bladkål
Plukket braiseret oksetykkam i syltede løgskaller med urter og boghvede
Sødt
Æbleskumfidus med hibiscus
Financier med rabarber og mandler
Canelé med laurbær
Priser
Priser:
4 slags: 160 kr. 5 slags: 190 kr 6 slags. 210 kr.
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500
Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.