Økologisk receptionsmenu

Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug for lette, grønne anretninger, hvor der er kælet for både smag, udtryk og råvare, så er vores receptionsmenu en mulighed. Menuen består af en række små serveringer, der let kan spises stående.

Vi tilbyder receptionsmenuen både i jeres rammer eller hos os i vores hyggelige event space Pladefabrikken. Vores kokke står for anretningen.

Da vi arbejder meget sæsonbestemt og med lokale og økologiske råvarer, varierer vores menuer. Kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning. Eksemplet nedenfor er vejledende.

 
 
 

Menu

Foccacia med sæsonens grønt, rygeost og shitake pulver

Sprød ingridærte-tofu, urteemulsion og urter

Blinis af dansk bælg, med fermenteret grøntsagscreme, sylt og urt

Quiche med grønt fra marken, karamelliserede løg og stegt bladgrønt

Sødt

Canelé med laurbær

Kød fra gårdslagtede, fritgående, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri er også en mulighed. Skriv hvis I er interesserede i tilkøb af kød/fisk.

Priser

Priser:

4 slags: 175 kr.

5 slags: 210 kr.

Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500

Leje af fade, service mv: Fra 500 kr.

Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformular for at høre mere.