Økologisk receptionsmenu

Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug for lette, grønne anretninger, hvor der er kælet for både smag, udtryk og råvare, så er vores receptionsmenu en mulighed. Menuen består af en række små serveringer, der let kan spises stående.

Vi tilbyder receptionsmenuen både i jeres rammer eller hos os i vores hyggelige event space Pladefabrikken. Vores kokke står for anretningen.

Da vi arbejder meget sæsonbestemt, og med lokale og økologiske råvarer, varierer vores menuer. Kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning. Eksemplet nedenfor er vejledende.

 
 
 

Menu

Grønt

Foccacia med karameliserede løg og urteemulsion på toppen 

Hjemmelavet tofu på danske bælgfrugter, urter og svampe fra Bygaard

Surdejscrouton med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet grønt

Radiser eller spæde rødder, creme på ingridærter og svampepulver

Quiche med let røget grønt, æg og urter på toppem

Kød og fisk

Ceviche af hvidfisk fra danske farvande med fennikel, urter, citrus og chili

Sprød crouton med friskost, syltet grønt og brisling fra Fangst

Æbleglaceret og confiteret svinebryst på stegt bladkål

Plukket braiseret oksetykkam i syltede løgskaller med  urter og boghvede

Sødt

Æbleskumfidus med hibiscus

Financier med rabarber og mandler 

Canelé med laurbær

Priser

Priser:

4 slags: 160 kr. 5 slags: 190 kr 6 slags. 210 kr.
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500

Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformular for at høre mere.