Traditionen tro hilser vi foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Vi serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.
Det sker søndag den 20. april. Baren åbner kl. 13 og påskefrokosten serveres 13.30.
Pris for 6-retters menu 375 kr.
Børneversion 150 kr.
Menu
Carpaccio af selleri med gulerodsjuice, urteolie, sukkertang og urt fra marken
Brændte gulerødder i vallesauce med fennikelfrø og syltede sennepsfrø
Surdejsbrød med Rødders hummus
……………………….
Chlodnik - læskende, lyserød suppe med urter og æg
……………………….
Grillede monsterbeder, svampe fra FungaFarm, dansk bælg og ramsløg
Kartoffelsalat med spæd salat fra marken og urter
……………………..
Tærte med, gulerod, creme, knas og havesyre