Tilbage til Alle begivenheder

Foredrag med bid i: En historisk klimaretssag

  • Rødder Bispevej 4A 2400 København NV Denmark (kort)

tirsdag den 12.3 kl. 16.30-17.30. (arrangementet er flyttet fra torsdag den 8.2 16.30-17.30 til tirsdag den 12.3 kl. 16.30-17.30. pga. udskudt domsafsigelse)

Baren åbner kl. 16 og der er mulighed for at blive hængende efter foredraget og spise aftensmad. Rødder laver en god, økologisk gryde med masser af vintergrønt og Rødders eget brød på siden. Det koster 80 kr. og kan tilkøbes på dagen.

Klimabevægelsen og Dansk Vegetarisk Forening, assisteret af Forbrugerrådet Tænk, har sagsøgt Danish Crown for greenwashing i forbindelse med kampagnen om ‘klimavenlig gris” og ”mere klimavenlig end du tror”.

Kom med når sagens førende advokat, Marc Stounberg fra Kontra Advokater, og Generalsekretær for Dansk Vegetarisk Forening, Rune Christoffer Dragsdahl, fortæller om sagen, og hvorfor den er så vigtig; greenwashing er en kæmpe udfordring for klimakampen, landbruget og fødevareproduktionen, og da sagen er den første af sin art, vil dommen være med til at definere, hvad der kan lade sig gøre markedsføringsmæssigt fremover.

Køb billet her: https://www.rodder.dk/webshop/foredragmedbidi

Tidligere begivenhed: 31. december
Afhentning af nytårsmenuer
Senere begivenhed: 28. marts
Påskefrokost på Lerbjerggård