Tilbage til Alle begivenheder

"Det grønne køkken" på Grønt Marked

  • Rødder Bispevej 4A 2400 København NV Denmark (kort)

Niclas Grønhøj Møller er køkkenchef hos Rødder - en madvirksomhed som hver dag arbejder benhårdt på at skabe hyggelige og smagfulde spiseoplevelser for folket på de bedste, lokale, økologiske råvarer i sæson. Det gør de ved at levere catering, drive vegetarisk kantine og lave langbordsmiddage i mark, på festivaller og alle mulige og umulige steder.

Hos Rødder handler det om at gøre de gode råvarer tilgængelige for alle og skabe velsmagende grønne måltider året rundt med respekt og omtanke for vores fælles jord. Her har kålen en central rolle i Rødders Køkken.

Kålen er med sine ca. 30 arter og gode egenskaber grøntsagssvaret på vores bedste ven hunden. Hele året rundt er kålen det eneste bladgrønt, vi rigtig kan regne med. Den dyrkes i Danmark. Den opbevares godt. Og den overrasker gang på gang med uforbeholden kærlighed. 

”Kål hele året rundt” handler om, hvordan vi udnytter kålens potentiale i alle sæsoner med alle de smagsvariationer, som kålen byder på.  

Der vil blive serveret smagsprøver, der viser kålens diversitet. Niclas vil blandt andet vise, hvordan han bruger smagsgiverne grønsurkålspulver og de -og rehydredet surkål i køkkenet.

Værtinde: Trine Krebs + Jordbruger

Tidligere begivenhed: 21. juli
Grillhygge i sommerlandet
Senere begivenhed: 29. september
Høstfest og langbords-picnic i Demokrati Garage