Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

(Frokosten serveres alle hverdage mellem kl. 11.45-13.00)

 

 

Mandag d. 20.05

lukket


 

Tirsdag d. 21.05

  • Salade “nicoise” 

  • Ovnstegte kartofler

  • urtemayo

  • Syltet grønt

  • Surdejsbrød


 

Onsdag d. 22.05

  • Curry med masser grønt og peanutbutter sauce 

  • Ris

  • Chili

  • Salat med brune bønner og aubergine

  • Surdejsbrød


 

Torsdag d. 23.05

  • Grøntsagsboller i krydret tomat

  • Dampet couscous

  • Tomat, grillet courgette, persille og feta

  • Hummus

  • Foccacia

  • Dagens søde indslag


 

Fredag d. 24.05

  • Biksemad

  • Spejlæg

  • Syltede rødbeder

  • Bearnaisecreme

  • Kålsalat

  • Grovbrød