Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
(Frokosten serveres alle hverdage mellem kl. 11.45-13.00)
Mandag d. 20.05
lukket
Tirsdag d. 21.05
Salade “nicoise”
Ovnstegte kartofler
urtemayo
Syltet grønt
Surdejsbrød
Onsdag d. 22.05
Curry med masser grønt og peanutbutter sauce
Ris
Chili
Salat med brune bønner og aubergine
Surdejsbrød
Torsdag d. 23.05
Grøntsagsboller i krydret tomat
Dampet couscous
Tomat, grillet courgette, persille og feta
Hummus
Foccacia
Dagens søde indslag
Fredag d. 24.05
Biksemad
Spejlæg
Syltede rødbeder
Bearnaisecreme
Kålsalat
Grovbrød