Vinter

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 
kål, torsk, sennep, urteolie.jpg
Hindsholmgris, mos, løg.jpg
 

MENU

1. Severing

Saltet lyssej, vinterkål, urteolie, græskarcreme, sennepskorn og boghvede

Rødbedetatar, lokal yoghurt, mayo, peberrod og malt

Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør. 

2. Servering - Deleretter

Langtidsbrasieret okse, bagte løg, sauce og grønt

Sellericreme, sortkål og sprøde linser

Bagte rødbeder, brunet smør, grønkål og knas

Porrer, vinaigrette og spirer fra Bygaard

3. Servering

Citronfromage, pære/æble kompot, æblegranité og sprød marengs

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Tjenere: 200 kr./time

Vi kan også hjælpe med location, leje af service mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.