Vintermenu

Det er sæsonen for de dejlige knolde, rødder, kvæder, kål, græskar og æbler, og alt det vi har hengemt, tørret og fermenteret henover sommeren. Det finder du i vores efterårsmenu, som passer perfekt til en hyggelig efterårsaften i godt selskab, hvor I gerne vil have masser af grøn velsmag og varme på tallerkenen.

Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan levere maden lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores dygtige kokke til at stå for anretningen hos jer, så I kan nyde selskabet ved bordet.

Vores cateringmenuer er altid skabt af bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og regenerative jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.

 Menuen er grøntbaseret med mulighed for at tilvælge kød og fisk. Vi laver også gerne veganske alternativer, og har I særlige ønsker, så finder vi altid ud af det sammen med jer.

 
 
 
 

Menu

Snacks

Foccacia bagt med svampe og noget at dyppe i   

Syltet grønt vendt med urter og god dansk olie  

Forretter

Carpaccio af glaskål, grøntsagssaft, citrus, god olie og sprøde kerner

Marinerede gule beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk   

Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke

(Tilkøb ceviche af hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)

Hovedretter

Røget græskar eller glaseret selleri med sauce af grillede løg og hengemte bær. Serveret med Anicialinser, æblereduktion, og ristet bladgrønt

De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede rødder og grønt

Vinterens salater, ristet bladkålsvinaigrette og hovedkål 

(Tilkøb af økologisk okse eller gris med sauce + 65 kr.). Fisk er også en mulighed.

Dessert

Tærte med misocreme, æblekompot, æble bagt med hibiscus samt marengs

Priser

Pris per person 2 retter: 300 kr.

Pris per person 3 retter: 375 kr
Snacks: 75 kr. per person

Natmad: 85 kr. per person

Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.
Tjenere: 300 kr. /time/tjener

Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.