Vintermenu (dec-feb)

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 
Fennikel og yoghurt.jpg
Monsterrødbede med kål.jpg
 

MENU

1. servering

Saltet torsk, vinterkål, urteolie, græskar, sennepskorn og sprød boghvede

2. servering

Langtidsbraiserede oksekæber med brændte løg og sauce

Gulerodscreme, stegt gulerod, grønkål og brunet smør

Stegt fennikel, lokal yoghurt, boghvede og grønt

Bagt monsterbede fra Birkemosegård, sortkål og knas

3. servering

Citronfromage, pære/æble kompot, æblegranité og sprød marengs

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør. 

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder.  

Endeligt antal skal være angivet senest en uge før arrangementet.

 Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.