Sommermenu (juni-aug)

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 

 
Makrel.jpg
Frugttærte.jpg
 

Menu

1. servering

Cerviche af hvidfisk, citrusmayo, agurk, radiser, urter og sprød boghvede

Udvalg af sommergrønt med grøntsagscreme og sesam

2. servering

Grillet bavette eller onglet med stegte sommerløg og sauce / Økogris fra små gårde, sauce, urter og stegte sommerløg

Nye kartofler med brunet smør og grønt

Dampet spidskål med tørret æggeblomme og kørvel

Spæde rødder med lokal yoghurt og knas

3. servering

Sommerbær med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, crumble og skovsyre

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør 

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder.  

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.