Sommer

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 

 
Makrel.jpg
Frugttærte.jpg
 

MENU

1. Servering

Cerviche af lyssej, grønt fra stranden, radiser, agurk og sprød brødkrumme

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør 

2. Servering - Deleretter

Grillet bavette eller onglet, stegte sommerløg og sauce / Økogris, sauce, urter og stegte sommerløg

Nye kartofler, hollandaise, spinat og boghvede

Dampet sommerkål, tørret æggeblomme og kørvel

Stegt grønt, lokal yoghurt og urter

3. Servering

Sommerbær, kærnemælkscreme, hyldeblomstgranité, crumble og skovsyre

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Tjenere: 200 kr./time

Vi kan også hjælpe med location, leje af service mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.