Sommermenu

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Lolland Falster og Sjælland. Maden består af både dele og egoserveringer.

 

 
Makrel.jpg
Frugttærte.jpg
 

Menu:

Cerviche af hvidfisk, chili, citrusmayo, agurk, urter og sprød brødkrumme

Grillet onglet med masser af urter, stegte sommerløg og fond

Nye kartofler med brunet smør og grønt

Sommergrønt dampet i smør og hvidvin

Spæde salater med syltet grønt og lokal yoghurt

Syltede rabarber eller sommerbær med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, og crumble

 Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

 

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug nedenstående kontaktformular for at høre mere.