Økologisk receptionsmenu

Vores receptionsmenu består af en række små, smagfulde, grønne og smukke serveringer, der let kan spises stående enten serveret i små skåle eller som finger food. Vores kokke står for anretningen på stedet og sørger for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse både hvad angår smag, råvare og æstetik. Vi kan også stå for drikkevarer.

Vi bruger råvarer fra primært små regenerative og lokale, økologiske jordbrug, kød fra hele, gårdslagtede, danske økodyr og skånsomt fanget fisk. Menuerne varierer efter sæson og markens udbud.

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit arrangement.

 
 
 

Menu

Grønt

Foccacia med karameliserede løg og urteemulsion på toppen 

Hjemmelavet tofu på danske bælgfrugter, urter og svampe fra Bygaard

Surdejscrouton med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet grønt

Radiser eller spæde rødder, creme på ingridærter og svampepulver

Quiche med let røget grønt, æg og urter på toppem

Kød og fisk

Ceviche af hvidfisk fra danske farvande med fennikel, urter, citrus og chili

Sprød crouton med friskost, syltet grønt og brisling fra Fangst

Æbleglaceret og confiteret svinebryst på stegt bladkål

Plukket braiseret oksetykkam i syltede løgskaller med  urter og boghvede

Sødt

Æbleskumfidus med hibiscus

Financier med rabarber og mandler 

Canelé med laurbær


Priser

Priser:

4 slags: 160 kr. 5 slags: 190 kr 6 slags. 210 kr.
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500

Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformular for at høre mere.