Receptionsmenu

 

Vores receptionsmenu består af en række små serveringer, der kan spises stående. Du vælger selv, hvor mange forskellige du ønsker (dog min. 4 slags). Maden anrettes på rustikke skærebrætter, på keramik og i bæredygtig engangsemballage. Vores kokke står for anretningen og samlingen af maden på stedet, så det er helt friskt og får det rigtige udtryk.

Da vi arbejder meget sæsonbestemt kan udvalget variere, og der kan derfor være nogle af råvarerne, der ikke er tilgængelige den pågældende sæson. Men kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning.

 
Billede tatar 2.jpg
torsk + grønkål.jpg
 
 

MENU

Cerviche af kulmule, råmarineret kål, urter, brødkrumme

Gravad torsk, fennikel, citron, dild, boghvede

Færøsk laks, rævesauce, bitter salat, knas

Rødbedetatar, lokal yoghurt, mayo, grønt

Rå og syltet grønt, gedeostecreme, knas

Puré af gulerod, marineret gulerod, sprøde linser

Brændt jordskok og urtemayo

Tatar af økookse fra Steensgaard, mayo, hasselnødder, karse, peberrod

Økogris, æblechutney, syltet kål 

Mousse af kyllingelever fra Dalbakkegård, crouton, syltet løg

Chokoladetrøfler på 70% økochokolade

Æbletrifli med skovsyre

Syltede rabarber med hvid chokolade

Priser

Pris per stk: 30 kr. (min. 4 slags)
Kok til afvikling: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr. 

Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformular for at høre mere.