Receptionsmenu

Vores receptionsmenu består af en række happere, der kan spises stående. Du vælger selv, hvor mange forskellige du ønsker (dog min. 4 slags).  Maden anrettes på rustikke skærebrætter, på keramik og i bæredygtig engangsemballage. Som udgangspunkt står vores kokke for anretningen og samlingen af maden på stedet, så det er helt frisk og kan få det rigtige udtryk. Men ønsker I det blot leveret, kan det selvfølgelig også godt lade sig gøre.

Da vi arbejder meget sæsonbestemt kan udvalget variere, og der kan derfor være nogle af råvarerne, der ikke er tilgængelige den pågældende sæson. Men kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Billede tatar 2.jpg
torsk + grønkål.jpg
 
 

Menu:

Cerviche af kulmule, råmarineret kål, brødkrumme

Gravad torsk, fennikel, citron, dild og boghvede

Rå og syltet grønt, gedeostecreme, knas

Puré af gulerod, marineret gulerod, sprøde linser

Krydret rødbedecreme, kørvel og knækbrød

Brændt jordskok og urtemayo

Tatar af økookse, mayo, hasselnødder,peberrod

Rillettes af økogris, karse, æblechutney, crouton 

Mousse af kyllingelever fra Dalbakkegårdkylling, crouton, syltet løg,

Chokoladetrøfler på 70% økochokolade

Æbletrifli med skovsyre

Pris per stk: 30 kr. (min. 4 slags)
Kok til afvikling: 1.800 kr. per kok
Transport: 500 kr. 

Vi kan selvfølgelig også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning mv., hvis I ønsker dette.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.