Økologisk receptionsmenu
Vores receptionsmenu består af en række små, smagfulde, grønne og smukke serveringer, der let kan spises stående enten serveret i små skåle eller som finger food. Vores kokke står for anretningen på stedet og sørger for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse både hvad angår smag, råvare og æstetik. Vi kan også stå for drikkevarer.
Vi bruger råvarer fra primært små regenerative og lokale, økologiske jordbrug, kød fra hele, gårdslagtede, danske økodyr og skånsomt fanget fisk. Menuerne varierer efter sæson og markens udbud.
Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit arrangement.
Menu
Grønt
Foccacia med karameliserede løg og urteemulsion på toppen
Hjemmelavet tofu på danske bælgfrugter, urter og svampe fra Bygaard
Surdejscrouton med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet grønt
Radiser eller spæde rødder, creme på ingridærter og svampepulver
Quiche med let røget grønt, æg og urter på toppem
Kød og fisk
Ceviche af hvidfisk fra danske farvande med fennikel, urter, citrus og chili
Sprød crouton med friskost, syltet grønt og brisling fra Fangst
Æbleglaceret og confiteret svinebryst på stegt bladkål
Plukket braiseret oksetykkam i syltede løgskaller med urter og boghvede
Sødt
Æbleskumfidus med hibiscus
Financier med rabarber og mandler
Canelé med laurbær
Priser
Priser:
4 slags: 160 kr. 5 slags: 190 kr 6 slags. 210 kr.
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500
Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.