Om Rødder

 
 
 

Smag, bæredygtighed, lokale råvarer, økologi og biodynamik er kerneværdierne, når vi bringer godtfolk sammen ved langborde til sociale spiseoplevelser i uformelle og afslappede rammer. Det samme princip gælder for vores økologiske catering, hvor vi leverer mad og vin til hverdag og fest. Vores mad er altid 90-100% økologisk og lavet af de bedste lokale råvarer i sæson.

For Rødder er det afgørende at kende de producenter, der leverer råvarerne. Vi vil vide, hvor både gris og gulerødder kommer fra, så vi er sikre på kun at servere den allerbedste kvalitet med den bedste smag.

Vi samarbejder bl.a. med små lokale producenter på Sjælland, Fyn og Lolland-Falster, hvor der er kælet for både dyr, grøntsager og produkter.

Bag Rødder står Esben Grundtvig som er iværksætter, kogemand og brænder for at arbejde med små bæredygtige producenter og lokale råvarer.

Læs mere her om vores menuer

Hold dig opdateret på Facebook og Instagram