Rødders nytårsmenu 2018

Vi tilbyder en nytårsmenu ud af huset lavet på de bedste lokale og økologiske råvarer. Der er både noget for store og små, og dem der ønsker en ren vegetarisk menu.

Menuen kræver kun den mindste tilberedning og anretning, så du kan have en afslappet aften og skyde nytåret ind med dine gæster.

 
 
 
 

Menu

Forretter:
Strandkrabbebisque og crudité af fennikel.
Saltet torsk fra Fiskerikajen, græskarcreme, kål med urteolie, sennepsfrø og sprød brødkrumme.

Hovedret:
Stegt oksefilet fra Steensgård og oksebov fra Mineslund braiseret i 15 timer. Serveres med sellericreme, brændte løg og sauce.
On the side: Monsterbede fra Birkemosegård, sortkål og sprød boghvede.

Dessert:
Citrus/mazarin kage, kærnemælkscreme, æble, marengs og malt.

Pris: 385 kr. per kuvert

Vegetarmenu

Forretter:
Bagt græskar, græskarpuré, grønkål, havgus og hasselnødder. Cremet jordskokkesuppe med stegte svampe, urteolie, tørret æggeblomme og crudité af fennikel.

Hovedret:
Stegt selleri, sellericreme, brændte løg og syltede tomater.
On the side: Monsterbede fra Birkemosegård, sortkål og sprød boghvede.

Dessert:
Citrus/mazarin kage, kærnemælkscreme, æble, marengs og malt.

Pris: 300 kr. per kuvert

Børnemenu

Lasagne med økookse fra Mineslund og masser af biogrønt.
Flødeis, knas og æblekompot.

Pris: 125 kr. per kuvert

Vin:
Se Rødders vinmenu her

Tilkøb:
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør: 25 kr. per kuvert

Bestilling:
Bestilling på bestillingslink nedenfor. Husk at angive antal menuer, samt om du ønsker tilkøb. Du kan bestille til og med den 28. Dec. med forbehold for, at vi må melde udsolgt før. Når vi har modtaget din bestilling, vender vi hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse samt betalingsinfo. Du kan betale enten via MobilePay eller ved bankoverførsel.

Afhentning:
Maden afhentes nytårsaftensdag den 31. dec. mellem kl. 11-14 på Restaurant Metier på Blegdamsvej 70, 2100 København Ø. Der medfølger en anvisningsseddel, så du nemt kan lave den sidste tilberedning og anretning.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.