Rødders nytårsmenu 2018

Vi tilbyder en nytårsmenu ud af huset lavet på de bedste lokale og økologiske råvarer.

Menuen kræver kun den mindste tilberedning og anretning, så du kan have en afslappet aften og skyde nytåret ind med dine gæster.

 

 
 
 
 

Forret:
Strandkrabbebisque og crudité af fennikel.
Saltet torsk fra Fiskerikajen, græskarcreme, kål med urteolie, sennepsfrø og sprød brødkrumme.

Hovedret:
Stegt oksefilet fra Steensgård og oksebov fra Mineslund braiseret i 15 timer. Serveres med sellericreme, brændte løg og sauce.
On the side: Monsterbede fra Birkemosegård, sortkål og sprød boghvede.

Dessert:
Citrus/mazarin kage, kærnemælkscreme, æble, marengs og malt.

Pris:
385 kr. per kuvert

Tilkøb:
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør: 25 kr. per kuvert

Til børnene:
Lasagne med økookse og masser af biogrønt.
Flødeis, knas og æblekompot.
Pris: 125 kr. per kuvert

Vegetar:
Skriv til os på info@rodder.dk, så finder vi en løsning til et vegetarisk alternativ.

Vin:
Sammen med vores gode venner fra Melin vin og Æblerov har vi fundet nogle vine der passer til. Priserne starter ved 150 kr. per flaske. Mere info følger.

Bestilling:
Bestilling kan foretages til og med den 28. Dec. med forbehold for, at vi må melde udsolgt før.

Afhentning:
Maden afhentes nytårsaftensdag den 31. dec. mellem kl. 11-13 på Restaurant Metier på Blegdamsvej 70, 2100 København Ø. Der medfølger en anvisningsseddel, så du nemt kan lave den sidste tilberedning og anretning.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.