Julemenu 2019

 
 

Vores julefrokost består af en række serveringer, der deles ved bordene i fade og skåle. Maden er lavet af de bedste lokale råvarer fra små gårde og producenter og er min. 90% økologisk.

Du kan enten få det leveret lige til at anrette eller lade vores kokke stå for arrangementet og den sidste tilberedning. Specifikke ønsker og ændringer til menu kan selvfølgelig imødekommes. Vi kan også lave vegetarisk eller vegansk alternativer.

 

MENU

1. servering - deleretter

Stegte sild med graneddike, rødbede, syltede løg, cremefraiche og sprød boghvede

Gravad færøsk laks, syltet fennikel, citrusemulsion, malt og spirer fra Bygaard

Hjemmebagt surdejsbrød på mel fra Brinkholm, rugbrød og pisket smør

2. servering - deleretter

Økogris fra Hindholm, sauce, brændte løg, og grønt  

Kartoffelkompot med kærnemælk, brunet smør og boghvede

Rødkål fra Brinkholm med øl, æblemost og julekrydderier 

Salat med grønkål, græskar fra Brinkholm, friskost og sprøde linser 

Syltede beder med stjerneanis og hyldeblomsteddike

3. servering

Risalamande med ristede nødder og kirsebærsauce lavet med Frederiksdal Kirsebærvin


Pris per kuvert: 360 kr.
Kok under arrangement : 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:
Økoand fra Dalbakkegård på Lolland, bagte æbler, sauce og glaserede rødder fra Birkemosegaard: 50 kr. per kuvert

Leje af keramik til deleretter: Fra 1500 kr. (anbefales)

Vi kan selvfølgelig også stå for drikkevarer og serveringspersonale.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.