Julemenu 2018 - samlet løsning

 

Vi dækker langbordene op på udvalgt location og står jeres julefrokost med alt fra snacks, middag, drikkevarer, servering, opdækning og nedlukning til god uformel stemning. Alt I skal gøre er blot at læne jer tilbage og nyde en aften med Rødder.

Vi samarbejder med 3 forskellige locations i henholdsvis Kødbyen, på Bryggen eller på Østerbro, så vi kan tilbyde et sted, der passer til jeres behov fra 20 til max. 140 personer.

 Vi serverer vores take på en julefrokost bestående af en række serveringer, der deles ved bordene. Maden er lavet af de bedste lokale råvarer fra primært økologiske eller biodynamiske producenter og landbrug. Specifikke ønsker og ændringer til menu kan selvfølgelig imødekommes.

 

 
Gris, mos, løg 3.jpg
Julefrokost - samlet løsning.jpg
 

Snacks og bobler:

Brændte jordskokker med peberrodsmayo og dansk vild cider fra Æblerov

Menu:

Stegte sild, sennep, mørk øl, syltet fennikel og boghved

Gravad torsk, syltet bladselleri, tallerkensmækker, urtemayo og dild

Bagte Rødbeder, gedeost, urter og malt

Kartoffelkompot, stegt sortkål, brunet smør og sprøde linser

Braiseret gris fra Lolland med cider, most og honning  

Økoand fra Bryan, surkål, æbler og fond

Æblechutney

Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og rørt smør

Rødders risalamande med ristede nødder og kirsebærsauce lavet med Frederiksdal Kirsebærvin.

Kaffe + sødt

Under middagen vil der blive serveret et udvalg af naturvin, øl og snaps.

 

Pris per kuvert inkl location: 700 kr.

 

Tilkøb:

Bar til kl. 02: 200 kr. per kuvert

Natmad: 80 kr. per kuvert

 

Prisen indbefatter kokke og tjenere til afvikling samt opdækning, oprydning, opvask og rengøring. Kontakt os for mere info om locations.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.