Julemenu 2018

 
 

Vores julefrokost består af en række serveringer, der deles ved bordene i fade og skåle. Maden er lavet af de bedste lokale råvarer fra små gårde og producenter og er min. 90% økologisk.

Du kan enten få det leveret lige til at anrette eller lade en af vores kokke stå for arrangementet og den sidste tilberedning. Specifikke ønsker og ændringer til menu kan selvfølgelig imødekommes. Vi kan også lave vegetarisk eller vegansk udgave.

 

Menu:

Stegte sild, syltet fennikel, dild, sprød boghvede og peberrodsmayo

Gravad torsk, syltet bladselleri, tallerkensmækker, urtemayo og sprøde linser

Bagte Rødbeder fra Birkemosegård, gedeost, urter og malt

Salat af grønkål med solbær fra sommeren og hasselnødder

Kartoffelkompot, brunet smør, kærnemælk, sortkål

Braiseret svinebryst fra Hindsholm med cider, most og honning  

Æblechutney

Hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

Rødders risalamande med ristede nødder og kirsebærsauce lavet med Frederiksdal Kirsebærvin.

Min 10 kuverter
Pris per kuvert: 325 kr.
Kok under arrangement (valgfrit): 1.800 kr. per kok
Transport: 500 kr.

Tilkøb:
Langtidsbraiseret økoand fra Dalbakkegård, surkål, bagte æbler og andefond – 50 kr. per kuvert

Vi kan selvfølgelig også stå for drikkevarer og serveringspersonale.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.