Frokost & Kantine

Filosofien bag vores frokostordning og kantinedrift er at arbejde så bæredygtigt og klimavenligt som muligt. Det er grøntsagerne og det grønne køkken, der er i centrum suppleret med fisk fra bæredygtigt fiskeri og kød fra glade dyr. Vi arbejder med en fordeling hvor ca. 70% består af grønt og 30% af kød. Vores frokost er enkel og velsmagende, og det vigtigste er at bruge råvarer i sæson, som vi primært får fra vores små lokale leverandører. Vores frokostordninger og kantinedrift er 90-100 % økologisk. Vi tilbyder også fulde vegetariske løsninger.

 
 

Hvad får man:

Mad tilpasset til sæsonerne og masser af smag

Vegetar- og grøntdage

Mad der varierer og inspirerer

Lokale råvarer og økologi

Delemad og brud med de traditionelle buffeter

Fokus på mindre madspild

Mulighed for køb af take out og lokale råvarer/produkter fra små gårde

Pris fra 70 kr. + levering

Vi tilbyder vores frokostordning og kantinedrift i hele Storkøbenhavn til virksomheder med min. 25 medarbejdere.

Kontakt os for nærmere info om priser, løsninger og eksempler på menuer.