Forårsmenu
Den spirende, grønne forårsmenu byder på sæsonens bedste, lokale og økologiske råvarer fra primært små økologiske og regenerative gårde og jordbrug.
Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter og egner sig perfekt til en hyggelig aften i godt selskab, hvor I gerne vil have de gode råvarer på bordet og masser af smag og smukke anretninger. Maden kan leveres lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores kokke til at stå for middagen.
Alle råvarer er økologiske og primært fra små lokale producenter og regenerative jordbrug på Sjælland. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menuen er grøntbaseret med mulighed for tilkøb af kød og fisk.
Menu
Snacks
Foccacia bagt med forårsgrønt toppet med urteemulison
Spæde radiser med krydret dip og rødbedepulver
Forretter
Carpaccio af knoldselleri, grøntsagssaft, citrus, god dansk olie og sprøde kerner
Misomarinerede beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke
(Tilkøb af ceviche på hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)
Hovedretter
Rå, stegt og braiseret forårsgrønt, creme på persille og bladgrønt, grillede løg og sauce
De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede gulerødder og vilde urter
Forårets sprøde salater og skud fra små gårde, syrlig kål, vinaigrette og sprød boghvede
(Tilkøb af braiseret økologisk okse el. svinebryst med fond og vin + 65 kr.) Fisk er også en mulighed.
Dessert
Rabarbertærte, hvid chokolade, brændt marengs og blomster
Priser
Pris per person 2 retter : 300 kr.
Pris per person 3 retter: 375 kr.
Snacks: 75 kr. per person
Kok til afvikling: 2.500 kr. per kok
Tjenere: 300 kr./time/tjener (kun i København og omegn)
Transport: Fra 500 kr.
Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.