Forårsmenu

Den spirende, grønne forårsmenu byder på sæsonens bedste, lokale og økologiske råvarer fra primært små økologiske og regenerative gårde og jordbrug.

Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter og egner sig perfekt til en hyggelig aften i godt selskab, hvor I gerne vil have de gode råvarer på bordet og masser af smag og smukke anretninger. Maden kan leveres lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores kokke til at stå for middagen.

Alle råvarer er økologiske og primært fra små lokale producenter og regenerative jordbrug på Sjælland. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.

Menuen er grøntbaseret med mulighed for tilkøb af kød og fisk.

 
 

Menu

Snacks

Foccacia bagt med forårsgrønt toppet med urteemulison

Spæde radiser med krydret dip og rødbedepulver

Forretter

Carpaccio af knoldselleri, grøntsagssaft, citrus, god dansk olie og sprøde kerner

Misomarinerede beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk   

Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke

(Tilkøb af ceviche på hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)

Hovedretter

Rå, stegt og braiseret forårsgrønt, creme på persille og bladgrønt, grillede løg og sauce

De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede gulerødder og vilde urter

Forårets sprøde salater og skud fra små gårde, syrlig kål, vinaigrette og sprød boghvede

(Tilkøb af braiseret økologisk okse el. svinebryst med fond og vin + 65 kr.) Fisk er også en mulighed.

Dessert

Rabarbertærte, hvid chokolade, brændt marengs og blomster

Priser

Pris per person 2 retter : 300 kr.

Pris per person 3 retter: 375 kr.

Snacks: 75 kr. per person

Kok til afvikling: 2.500 kr. per kok
Tjenere: 300 kr./time/tjener (kun i København og omegn)

Transport: Fra 500 kr.

Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre