Efterårsmenu (sep-nov)

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster og består af både dele- og tallerkenserveringer.

 Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og behov, og vi laver også gerne en vegetarisk udgave.

 
Braiseret okse + grønt.jpg
æbledessert.jpg
 

MENU

1.servering

Dampet kulmule, crudité af fennikel, bouillon, grønt og brødkrumme

2. servering

Langtidsbraiseret lam fra Falster med øl og honning, grønt og brændte løg

Græskarcreme, bagt græskar, sortkål og sprøde linser

Stegte rødder, efterårsgrønt, brunet smør og peberrod

Saltbagt knoldselleri, urteolie, kærnemælk og karse

3.servering

Æbler, kærnemælkscreme, æblegranité, rød skovsyre og knas

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder.  

 Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.