Efterårsmenu

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Lolland Falster og Sjælland. Maden består af både dele og egoserveringer.

 

 
Braiseret okse + grønt.jpg
æbledessert.jpg
 

Menu:

Lyssej, gulerodspuré, crudité af fennikel, urteolie og brødkrumme

Braiseret oksetværreb fra Mineslund med øl, honning og krydderier 

Bagte rødder, bladbeder, peberrodscreme og boghvede

Stegt selleri, syltede tomater og blomsterkarse

Græskarcreme, bagt græskar, sortkål og sprøde linser

Æbler, kærnemælkscreme, æblegranité, rød skovsyre og knas

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør.

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.