Vintermenu

Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer fra primært små producenter på Lolland Falster og Sjælland. Maden består af både dele og egoserveringer.

 
Saltbagt selleri + urteolie.jpg
kål, torsk, sennep, urteolie.jpg
Citrontærte med knust marengs.jpg
 

Menu:

Torsk, vinterkål, urteolie, urtemayo, sennep og boghvede

Stegt fennikel, yoghurt fra Håbølle mejeri og brødkrumme

Vinterporrer, tørret æggeblomme, tørost, brunet smør og sprøde linser

Langtidsbraiserede oksekæber med bagte løg og sauce 

Sellericreme og glaserede rødbeder

Citrontærte, kærmemælkscreme og sprød marengs

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør. 

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.