Efterår/Vinter menu

 
Kulmule, gulerod, kål, muslingesauce.jpg
Onglet og grønkål.jpg
æbledessert.jpg
 

Menu:

Letbagt kulmule, peberrod, syltede beder, bladselleri urter og citrusmayo

Onglet, brændte løg, sauce og stegt grønkål

Langtidsbraiseret oksebov med fond og rødvin

Saltbagt selleri, sellericreme, brunet smør, kørvel og boghvede

Stegt og rå kål, tørret æggeblomme og brødkrumme

Æbler, hvid chokoladecreme, æblegranité, rød skovsyre og knas

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og rørt smør

 

Alle retter serveres som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter medmindre andet ønskes.

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: 500 kr.


Det er muligt at tilkøbe snacks, bobler, vin, sødt til kaffen, og vi hjælper også gerne med serveringspersonale. Kontakt os for valgmuligheder.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.