Den Grønne

Vores Grønne menu består af en række retter udelukkende lavet på sæsonens bedste lokale og økologiske råvarer. Du kan enten få maden leveret lige til at anrette eller få en af vores kokke til at stå for afviklingen af middagen.  Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små producenter på Fyn, Sjælland og Lolland Falster.  

Vores menu kan altid tilpasses forskellige ønsker og skal ses som et udgangspunkt, der varierer efter sæson og råvarer. Vi laver også gerne en vegetarisk version.

 
 
 
 
 

MENU

1.servering

Græskar, syltede svampe, urtemayo, boghvede

Rødbede, lokal yoghurt, boghvede, spirer 

2.servering

Knust kartoffel, brunet smør, bagte løg, tørret æggeblomme

Svampe, bouillon, sennepsgrønt

Saltbagt selleri, selleripuré, sortkål

Glaserede gulerødder, grøntsagsfond, brændte løg, gr 

3. servering

Æble, kærnemælk, knas, skovsyre

Surdejsbrød og pisket smør

Priser

Pris per person: 350 kr.
Kok under arrangementet: 1.800 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tilkøb:

Leje af keramik til deleretter: Fra 1500 kr. (anbefales)

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Tjenere: 200 kr./time

Vi kan også hjælpe med location, leje af service mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.