Bryllupsmenu

Vi har mange års erfaring med afvikling af bryllupper og finder altid en løsning sammen med jer. Maden er lavet af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver serveret som en kombi af ego- og deleretter.

Vores bryllupsmenu skal ses som et udgangspunkt og vil således variere afhængig af sæson og ønsker.

 

 
 
 
 

Menu:

Let bagt kulmule med fennikel, peberrod, citrusmayo, urter og sprød malt

Dampet spidskål tørret æggeblomme, kørvel og boghvede

Stegte porrer, med urteolie, revet havgus og sprøde linser

Medium rare okse fra Mineslund med masser af urter, brændte løg og sauce

Nye kartofler med bearnaise og grønt

Årstidens grønt, blomsterkarse og brødkrumme

Syltede rabarber med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, sprød mørdej og rød oxcalis

Surdejsbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 375 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: fra 500 kr.
Natmad: 80 kr.

Endeligt antal senest en uge før arrangement

Vi kan også hjælpe med location, serveringspersonale og vin samt snacks og sødt til kaffen. I er altid velkommen til at kontakte os for en samlet løsning.

 

Ring til os på tlf 60 17 50 66 for at høre mere.