Bryllupsmenu

Vi har mange års erfaring med afvikling af bryllupper og finder altid en løsning sammen med jer. Vi kan hjælpe med alt lige fra personale til location og drikkevarer, eller I kan lade os stå for maden og klare resten sel. Menuen er sammensat af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter.

Vores bryllupsmenu skal ses som et eksempel og vil variere afhængig af sæson, tilgængelig råvarer og selvfølgelig jeres ønsker. Vi laver også meget gerne vegetarisk menu.

 

 
 
 
 

MENU

1. servering

Sæsonens fisk, spæde grøntsager, urteolie, citrus og malt

Burrata, syltet og frisk grønt, olivenolie og sprød boghvede

Surdejsbrød og kærnemælkssmør

2. servering

Rosastegt okse fra Steensgaard eller Mineslund med brændte løg og sauce på oksefond / Økogris fra Hindsholm med urter, og brændte løg.

Kartofler med hollandaise og masser af urter

Stegt grønt (asparges i sæson) og glaserede rødder, blomsterkarse og brødkrumme

Bitre salater, creme på gedeost og lokal yoghurt samt hasselnødder

3. servering

Porcherede rabarber med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, crumble og rød skovsyre

Priser

Pris per person: 395 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: fra 500 kr.

Tilkøb:

Vinmenu: fra 250 kr. (eller fra 150 kr. per fl.)

Snacks + bobler: 50 kr.

Sødt til kaffen: 25 kr.

Natmad: 80 kr.

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale mv. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om muligheder.

 Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.