Bryllupsmenu 2019

Vi har mange års erfaring med afvikling af bryllupper og finder altid en løsning sammen med jer. Maden er lavet af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver serveret som en kombi af ego- og deleretter.

Vores bryllupsmenu skal ses som et udgangspunkt og vil således variere afhængig af sæson og jeres ønsker.

 

 
 
 
 

Menu:

Sæsonens fisk med fennikel, urteolie, creme på gulerod og sprød malt

Spidskål dampet i smør og hvidvin tørret æggeblomme, kørvel og boghvede

Stegte porrer, med brunet smør, revet havgus og sprøde linser

Medium rare okse med masser af grønt, brændte løg og sauce på oksefond

Nye kartofler med hollandaise og grønt

Stegte og grøntsager, brunet smør, blomsterkarse og brødkrumme

Syltede rabarber med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, knas og rød skovsyre

Surdejsbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 385 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: fra 500 kr.
Tilkøb: Snacks + bobler: 50 kr. Sødt til kaffen: 25 kr. Natmad: 80 kr.

Endeligt antal senest en uge før arrangement

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale, drikkevarer mv. I er altid velkommen til at kontakte os for en samlet løsning.

Husk menuen altid kan ændres efter jeres ønsker.

 Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller bruge nedenstående kontaktformular for at høre mere.