Bryllupsmenu 2019

Vi har mange års erfaring med afvikling af bryllupper og finder altid en løsning sammen med jer. Vi kan hjælpe med alt lige fra personale til location og drikkevarer, eller vi kan tilbyde vores økologiske catering med eller uden kok. Maden er altid lavet af de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson og bliver serveret som en kombi af ego- og deleretter.

Vores bryllupsmenu skal ses som et eksempel og vil således variere afhængig af sæson og jeres ønsker.

 

 
 
 
 

MENU

1.servering

Lyssej med crudité af grønt, urteolie, creme på gulerod og sprød malt

2. servering

Spidskål dampet i smør og hvidvin tørret æggeblomme, kørvel og boghvede

Stegte porrer, med brunet smør, revet havgus og sprøde linser

3. servering

Medium rare okse fra Mineslund med masser af grønt, brændte løg og sauce på oksefond / Økogris fra Hindsholm med most og øl, årstidens grønt, og brændte løg.

Nye kartofler med hollandaise og grønt

Stegte og rå grøntsager, blomsterkarse og brødkrumme

4. servering

Syltede rabarber med creme på hvid chokolade, rabarbergranité, knas og rød skovsyre

Surdejsbrød og kærnemælkssmør til de føste 2 serveringer

Priser

Pris per kuvert: 385 kr.
Kok under arrangement: 1.800 kr. per kok
Transport: fra 500 kr.
Tilkøb: Snacks + bobler: 50 kr. Sødt til kaffen: 25 kr. Natmad: 80 kr.

Endeligt antal senest en uge før arrangement

Vi kan også hjælpe med location, leje af service, serveringspersonale, drikkevarer mv. I er altid velkommen til at kontakte os for en samlet løsning.

Husk menuen altid kan ændres efter jeres ønsker.

 Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller bruge nedenstående kontaktformular for at høre mere.